Eyvind Hellstrøm kokebøker


Hellstrøm Rydder opp til knallpris. DVD boksen inngår i i CDONs vintersalg og koster nå bare 79,-
Kjøp Hellstrøm rydder opp på DVD


Enkle & perfekte menyer

Enkle & perfekte menyer

Eyvind Hellstrøm: Enkle & perfekte menyer
Enkle & perfekte menyer er Eyvind Hellstrøms nyeste bok (2009)

Med denne boken ønskerhan å gi deg inspirasjon til å skape den perfekte menyen for enhver anledning. Den inneholder et utvalg sammensatte menyer med trinn-for-trinn forklaringer. I tillegg får du vinforslag til hver enkelt rett og tisp og triks som hjelper deg å løfte retten.

Den er vakkert illustrert av lekre og utsøkte fargefotografier som vil gi deg vann i munnen.

Kjøp boka:
Eyvind Hellstrøm: Enkle & perfekte menyer (Haugen)


Enkle & perfekte menyer

Verdens beste laks

Eyvind Hellstrøm: Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks
Eyvind Hellstrøms bok om laks kom i 2009

Eivind Hellstrøm dro ut i verden for å finne verdens beste kokker og lot dem smake kvalitetsproduktet norsk laks.

Boken inneholder oppskriftene og historien om kokkene.

Kjøp boka:
Eyvind Hellstrøm: Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks (Haugen)



Bagateller for livsnytere
Bagateller
for livsnytere

Eyvind Hellstrøm: Bagateller for livsnytere
Eyvind Hellstrøms nye bok gir oss kunnskapen vi trenger for å kombinere vin og mat riktig. Til hver oppskrift har Hellstrøm en personlig historie knyttet til vinen, produksjonsmåten eller vinprodusenten. Slik lærer vi om vinen på en konkret og spennende måte. Boken gir spillerom for mange muligheter, med ulike kombinasjoner og med viner fra under hundre kroner og oppover. Gjestene dine vil undres over hvordan du fikk det til! Og du har dine magiske kombinasjoner for all fremtid.

Kjøp boka:
Eyvind Hellstrøm: Bagateller for livsnytere (Bokkilden)

Herregårdsmat
Herregårdsmat


Gode adresser
Gode adresser

Bagatelle
Bagatelle

Eyvind Hellstrøm:Herregårdsmat
Herregårdene i Østfold ble på 1600-tallet preget av de europeiske renessanseidealer, og tok den nye verdens krydder og råvarer inn i sitt kjøkken. Det går en linje fra den østfoldske herregårdskulturen til vår tids fransk-inspirerte kjøkken. Hellstrøm bidrar med oppskrifter på vår tids herregårdsmat, mens Stubberud ser bakover i Østfolds, og spesielt herregårdsmatens, historie.

Kjøp boka:
Eyvind Hellstrøm: Herregårdsmat (Bokkilden)

Eyvind Hellstrøm: Gode adresser
Boken inneholder adresser til over 500 spisesteder i 30 byer i Europa. Spisestedene er innen alle kategorier; pizzeriaer, bistroer, brasserier, tapasbarer, markeder og butikker.

Kjøp boka:
Eyvind Hellstrøm: Gode adresser (Bokkilden)


Eyvind Hellstrøm:Enkelt og perfekt -bagateller for alle
Uansett forkunnskaper og erfaring på kjøkkenet, får du enkle og perfekte menyer til små og store anledninger i denne boken. Boken har trinn-for-trinn forklaringer, uunnværlige knep og vintips. Har ordforklaringer og register

Kjøp boka:
Eyvind Hellstrøm: Enkelt og perfekt bagateller for alle (Bokkilden)

Eyvind Hellstrøm:Bagatelle
Kokeboken er tenkt som et hjelpemiddel både med hensyn til valg av råvarer og innføring i moderne matlagingsmetoder. I tillegg til ordinære oppskrifter, har den egne kapitler om bl.a. slankekost, barnemat, menyforslag til enkle og finere gjestebud, retter som er enkle å lage, og glutenfrie retter. Med ordliste, matvaretabell og oppskrift- og sakregister

Kjøp boka:
Eyvind Hellstrøm: Bagatelle (Bokkilden)