Jamie Oliver kokebøker

Jamie Oliver
Alle kan lære å lage mat

Jamie Oliver: Alle kan lære å lage mat
Alle kan lære å lage mat er hovedbudskapet i Jamie Olivers siste bok hvor han er back to basic.

I en tid og en del av verden som flommer over av usunn og trist ferdigmat slår Jamie et slag for at man må komme seg inn på kjøkkenet og lage maten fra bunnen av igjen. Det er ikke vanskelig, det trenger ikke ta lang tid, og det gir så mye glede.

Alt er grundig forklart med trinn-for-trinn-bilder. Det er også nyttige lister over hva man trenger i kjøkkenet

Kjøp boka:
Jamie Oliver : Alle kan lære å lage mat (Bokkilden)

Jamie's Italy
Jamie's Italy

Jamie hver dag
Jamie hver dag

Jamie Oliver: Gjør som Jamie
Gjør som Jamie

Glade dager med den nakne kokken
Glade dager

Den Nakne Kokken
Den Nakne Kokken

Mat fra Jamies kjøkken
Mat fra
Jamies kjøkken

Jamie's Italy
Vi som har fulgt Jamies programmer på TV vet at han har en forkjærlighet for italiensk mat. I denne boken får vi være med Jamie på en rundtur i Italia, hvor han lager de klassiske rettene fra hvert distrikt, og leter etter nye ideer som han kan bruke på sitt eget kjøkken. Resultatet er en enestående samling italienske oppskrifter

Kjøp boka:
Jamie's Italy (Bokkilden)

Jamie hver dag
Boka inneholder 120 oppskrifter på kvalitetsmat som er tilpasset måten man lever på akkurat nå. De fleste oppskriftene er basert på råvarer som er lette å få tak i. Boka gir alternativer til de gamle traverne - supper, salater, pastaretter, kjøtt, fisk, desserter og grønnsaksretter. "Familietreet" viser at om man mestrer en grunnoppskrift, kan man utvide repertoaret sitt som kokk. "Ti på topp" gir deg de beste oppskriftene på ti internasjonale favorittretter.

Kjøp boka:
Jamie hver dag (Bokkilden)

Jamie Oliver: Gjør som Jamie
La Jamie lære deg å lage mat! Jamies stil er direkte og enkel. Gjør som Jamie er ingen murstein av en grunnkokebok, men den forklarer en del basisteknikker det er en fordel å kunne. Jamie guider deg trygt gjennom teknikker som posjering, koking, filetering, grilling og steking. Han gir deg råd om hvordan du kan tilpasse oppskriftene og hvordan du kan hente inspirasjon når du handler og lager mat. Jamie ønsker å gi deg selvtillit på kjøkkenet. Han vil at du skal ha det gøy når du lager mat og ?; aller viktigst ?; han lærer deg å bli sjef på eget kjøkken!

Kjøp boka:
Jamie Oliver: Gjør som Jamie (Bokkilden)

Jamie Oliver: Glade dager med den nakne kokken
Jamie Oliver - mer sprudlende og spennende enn noensinne Jamie Olivers kokebøker har hatt stor suksess verden over - her i Norge også. Den tredje boken fra Jamie er en fortsettelse, men med en mer morsom og frisk design. Jamie er mer sprudlende enn noensinne og boken er full av spennende oppskrifter på enkle og velsmakende retter. Spesielt for denne boken er et eget kapittel som inneholder oppskrifter til og for barn.

Kjøp boka:
Jamie Oliver: Glade dager med den nakne kokken (Bokkilden)

Jamie Oliver: Den nakne kokken
Her er Jamie Olivers andre bok, Den nakne kokken, i hendig paperbackutgave. Den nakne kokken er bok nummer to fra unge, rocka, britiske kokken Jamie Oliver. Det er ingen tvil om at Jamie fascinerer også det norske publikum. Ungdom, 30-åringer, pensjonister ?; alle lar de seg inspirere av Jamies friskhet og sjarm på kjøkkenet. Maten i denne boka er like enkel og strippet for fiksfakserier som i hans første bok. Her finner du 278 sider fullspekket med enkle oppskrifter, friske ingredienser og Jamies uforfalskete entusiasme.

Kjøp boka:
Jamie Oliver: Den nakne kokken (Bokkilden)

Jamie Oliver
"Jeg ønsker å lage enkel mat med de aller beste råvarene som er å oppdrive, "Maten skal være 'naken' og strippet for alt fiksfakseri, slik jeg lager maten hjemme hos meg selv." Dette er Jamie Olivers matfilosofi. Jamie Oliver er den upretensiøse og rocka unge tv-kokken. Samtidig er han også Storbritannias mest talentfulle og spennende kjøkkensjef. Han begynte tidlig å lage mat. Etter utdanningen jobbet han i Frankrike og Italia, og har deretter samarbeidet med mange av de største i den britiske restaurantverdenen, blant annet på The River Café.
Den første kokeboken hans er full av enkle og gode oppskrifter hvor både atmosfære og stemning gjenkjennes fra tv-programmene. I tillegg til oppskriftene får du nyttige og gode tips.
Kjøp boka:
Mat fra Jamies kjøkken (Bokkilden)