Nigella Lawson kokebøker

Nigellas fest
Nigellas fest

Nigellas fristelser
Nigellas fristelser

Smak av sommer
Smak av sommer

Feast : food that celebrates life
Feast : food
that celebrates life

Nigellas fest
Boka handler ikke bare om hvordan vi feirer spesielle anledninger som fødselsdager og bryllup med festmat, men om hvordan vi bruker mat for å feire livet. Boka inneholder over 200 oppskrifter og tar for seg bl.a. jul, høsttakkefest, fødselsdager, eksamensfeiring, forlovelsesfest, hagefest og barneselskap. Den har oppskrifter på hovedretter, tilbehør, desserter og kaker

Kjøp boka:
Nigellas fest (Bokkilden)

Nigellas fristelser
Forfatteren har oppnådd stjernestatus i England etter TV-programmet "Nigella Bites". Denne boka inneholder oppskrifter som er holdt i samme tonen som TV-programmene: ukompliserte, originale, friske og perfekte for moderne livsførsel. Oppskriftene er samlet tematisk etter anledning, som Lang frokost, Selskapsdame, TV-middager, Kitsch, Langsom helgemat og Innevær.

Kjøp boka:
Nigellas fristelser (Bokkilden)Nigella Lawson: Smak av sommer
Forfatteren forlenger sommerfølelsen med oppskrifter som speiler vårt mer avslappede forhold til livet i den lyse årstid. Fra italiensk antipasti og gresk meze til det spanske kjøkken, fra grillselskap til strandpiknik, fra marokkansk lammestek til karriduftende mauritiske scampi, fra høysommerens jordbær til sensommerens varme kvelder i hagen, fra lett lunsj til romantisk middag under augustmånen. Det handler om mat som er lett å lage og lett å spise.

Kjøp boka:
Smak av sommer (Bokkilden)

Nigella Lawson: Feast : food that celebrates life
Boka handler ikke bare om hvordan vi feirer spesielle anledninger som fødselsdager og bryllup med festmat, men om hvordan vi bruker mat for å feire livet. Boka inneholder over 200 oppskrifter og tar for seg bl.a. jul, høsttakkefest, fødselsdager, eksamensfeiring, forlovelsesfest, hagefest og barneselskap. Den har oppskrifter på hovedretter, tilbehør, desserter og kaker.

Kjøp boka:
Feast : food that celebrates life (MAO)