Tina Nordström kokebøker

Tinas beste
Tinas beste

Tina Nordström: Tinas beste
Tina Nordström har i en årrekke sjarmerte både svenske og norske tvseere via tvruta. Alle liker Tina - og alle liker maten hennes!

I kokeboken Tinas beste er mer enn 150 av hennes beste oppskrifter samlet mellom to permer. Boken, som blant annet inneholder oppskrifter fra bøkene Tinas mat, Kjempegodt, Tina! og Tina., byr på alt fra fiskegrateng til banankake.

Boken favner med andre ord bredt - fra skandinavisk tradisjonskost til mer eksotiske retter.

Kjøp boka:
Tina Nordström : Tinas beste (Bokkilden)

Tinas matreise
Tinas matreise


Kjempegodt Tina!
Kjempegodt Tina!

Tinas mat
Tinas mat

Tina
Tina

Tina Nordström:Tinas matreise
Forfatteren er inspirert av matkultur fra forskjellige steder i Sverige. I kokeboken finner leseren oppskrifter på hovedretter, småretter og desserter.

Kjøp boka:
Tina Nordström: Tinas matreise (Bokkilden)


Tina Nordström: Kjempegodt Tina!
Boka inneholder 55 nye oppskrifter fra TV-programmene. Den tar deg også med bak TV-kulissene, og du får vite mer hva som har skjedd siden forrige bok.

Kjøp boka:
Tina Nordström: Kjempegodt Tina! (Bokkilden)


Tina Nordström: Tinas mat
Uansett forkunnskaper og erfaring på kjøkkenet, får du enkle og perfekte menyer til små og store anledninger i denne boken. Boken har trinn-for-trinn forklaringer, uunnværlige knep og vintips. Har ordforklaringer og register

Kjøp boka:
Utsolgt (Bokkilden)

Tina Nordström:Tina
Boka inneholder 67 oppskrifter fra tv-programmene Mat. Her er både gammelt og nytt i en blanding krydret med internasjonal påvirkning. Og mange tips fra alt om hvordan du koker couscous på beste måten til hvordan du kvesser kniven på en tallerken.

Kjøp boka:
Utsolgt (Bokkilden)